Sykling høst og vinter

Kvinne på sykkeltur vinterstid

Introduksjon

Sykling i kaldt vær og snø er noe ikke alle satser på.  Det kan virke litt lite fristende for mange, men et bevisst forhold til valg av antrekk , kan gjøre mye for motivasjonen. Denne artikkelen vil tilby innsikt og råd for å takle disse utfordringene effektivt, slik at du kan fortsette å sykle gjennom vinteren med god motivasjon, og få den fysiske aktiviteten som er så godt for helsen, samtidig som du kan ha glede av opplevelsen.

Ansiktet

Det er viktig å beskytte ansiktet for å få en god sykkelopplevelse i kaldt vær. Blant annet er det et godt tips å anskaffe briller med klart glass.

Briller

Akkurat som for slalom, kan du beskytte området rundt øynene mot kulde ved hjelp av beskyttelsesbriller. Noen velger faktisk å benytte slalombriller, fordi de dekker et stort område rundt øynene og gjør en utmerket jobb med å skjerme mot den kalde luften. Imidlertid er det ikke alle som synes det ser fint ut å kjøre med slalombriller. Et godt alternativ kan da være klarglass i solbriller. En del briller kommer med klarglass. Du kan kjøpe dette flere steder. Er du tålmodig, kan du bestille direkte fra Kina ved å gå f.eks. til denne butikken på Ali Express. Vi har testet disse brillene og de er OK kvalitet. Leveringstiden kan fort være en måned, men prisene er stort sett hyggelige. Kvaliteten på produkter som selges via Ali Express kan variere men er ofte grei. Husk at det påløper norsk mva. på prisene og at det ikke er gjenspeilet før du skal betale. Her er Ali Express sin side for solbriller med klart glass.


(artikkelen oppdateres …)

Skroll til toppen